maandag 2 oktober 2017

Racing Beverwijk - The Challengers U22

De wedstrijd tegen Racing Beverwijk verliep het eerste kwart met name in de verdediging slecht. De basis vijf, waren de spelers van het oude U18 team inclusief José. Gelukkig was het José die er op een gegeven moment wat pit in bracht. een drive vanaf de zijkant, vervolgens kwam er een driepunter, een steal en een break. Mats en Bas misten wat scherpte. Bij de stand van 11-14 kreeg José een aanvallende fout. Onze Daniël Sla moesten we wel missen voor vandaag want hij had een familiefeest. Zowel aanvallend als verdedigend werd hij gemist. In het tweede kwart zagen we een mooie Mats Mick (M&M )combinatie en daarna Mick weer op de break met een bonus score. Jeffrey pakte mooie rebounds en maakte scores met dat lekkere linker handje van hem. De brommer ging vandaag naar Mick, afgewisseld met José. Mick wist te stealen en zo creëerde hij vrije lay ups voor zichzelf. De rust kwam bij 23-32. Justin begon met een driepunt schot in de tweede helft. Mats een mooi een-tweetje met bouncepass op Bas. Aanvallend lukte het wel, maar verdedigend kan er wel verbetering in komen. De helpsite defence is er gewoon niet. We trainen en benoemen die vaak genoeg maar dit automatisme zit er nog niet ingebakken. Men staat over het algemeen te hoog op de benen te verdedigen. Daar kunnen we nog wel een verbeter slag maken en dat helpt ons dan tegen sterke tegenstanders. In derde kwart maakte Bas zijn derde fout wat niet nodig was( 5 de min , 30-41) toen kwam daarna José weer op de brommer langs met een 3 punter, steal, 2 x break. Mick gooide daarna ook weer power erin. Justin scoorde nog eens een driepunter. Het was toen wel snel bekeken, en duidelijk dat het een overwinning zou gaan worden. Hopelijk aankomende week een betere trainings opkomst, zodat alle spelers met de neuzen dezelfde kant op kunnen gaan. Zowel in de aanval als in de verdediging. Een team een taak. Gezamenlijk voorbereiden op komende zwaardere wedstrijdjes die vast en zeker nog gaan komen. Ria